B&B maaltebrug
Kortrijksesteenweg 1003a, Gent - info@maaltebrug.be - +32 496 16 20 80

Over mij

Na 35 jaar werken in de technische wereld, vond ik het tijd om vol te gaan voor een idee dat al jaren in mijn hoofd speelde: een Bed And Breakfast waar mensen zich thuis voelen na een lange dag op het werk of in de stad.

Ik heb het geluk dat wij al jaren wonen in een pand dat zich daar perfect toe leent. De troeven zijn op maat voor een B&B: gelegen aan de zuidkant van Gent buiten de LEZ zone, dichtbij de stad, een tram vlak voor de deur, plaats om te parkeren op het domein, een mooie tuin, lichtrijke kamers. Om het onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken, hebben we de volledige eerste verdieping verbouwd en ingericht tot 3 ruime kamers (25 à 30 m2) met eigen ensuite badkamer.

Ik koos meteen voor het concept waar ontbijt inbegrepen is. Ik hou zelf enorm van een degelijk ontbijt, zowel thuis als op verplaatsing. En dat wil ik mijn gasten ook graag gunnen.

In onze B&B geen overdreven decoratie, de kamers zijn sober maar warm ingericht. Niet te veel prikkels, de dag is al druk genoeg, maar wel wat gezelligheid, dat is mijn stijl.

room-image